Jandarma kayıp büyükbaş hayvanları buldu

Jandarma kayıp büyükbaş hayvanları buldu

Kars İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığında görevli ekipler, Bozkale köyünde kaybolan 14 büyükbaş hayvanı bularak sahibine teslim etti.

Tacettin DURUŞ

Merkez Bozkale Köyünde ikamet eden (E.33) isimli şahsın, kendisine ait (14) büyükbaş hayvanın kayıp olduğunu sözlü olarak bildirmesi üzerine, Jandarma ekipleri dün sorumluluk sahaları içerisinde icra edilen “Önleyici Kolluk Devriyesi” faaliyeti gerçekleştirildi.

Ardından da takviye ekiplerin de katılımı ile yapılan müşterek arazi araması sonucunda, söz konusu şahsa ait kayıp (14) büyükbaş hayvan kayboldukları bölgeden yaklaşık (5) km. uzaklıkta Karaçoban Köyü mülki sınırları içerisinde canlı olarak bulunarak sahibine teslim edildi.

Kars il Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca suçun meydana gelmesini beklemeden proaktif olarak icra edilen “Önleyici Kolluk Devriyeleri sayesinde halkımızın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişi sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 aralıksız, canla başla çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber