İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları Kars 36 Spor’u ziyaret etti

İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları Kars 36 Spor’u ziyaret etti

İYİ Parti Kars milletvekili adayları Alpaslan Yüce, Aytaç Erman Kesgin ve Ayşe Tarlak Yılmaz Kars 36 Spor Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi. 

Tacettin DURMUŞ 

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba ve partinin bazı yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği milletvekili adayları, Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum ve teknik heyet tarafından karşılandı. 

Ali Gaffar Okkan tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette, Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum ile İYİ Parti Kars milletvekili adayları Alpaslan Yüce, Aytaç Erman Kesgin ve Ayşe Tarlak Yılmaz bir süre sohbet etti. Milletvekili adayları Kars 36 Spor’a başarılar diledi. Başkan Ali Uçum bir araya geldiği diğer partilerin milletvekili adayları ile olduğu gibi İYİ Parti milletvekili adaylarıyla da yaptığı görüşmede Kars’ın stadyumu olmayan tek şehir olduğunu hatırlatarak, milletvekili olmaları durumunda Kars’a stadyum kazandırmaları gerektiğine dikkat çekti. Uçum, Kars 36 Spor’u düşmek üzereyken devraldıklarını da belirterek, şu anda takımın orta sıralara yükseldiğini ve çok yakında play – off maçı oynayacaklarını belirterek takımı yeni sezonda kurumsal hale getirdikten sonra daha üst liglere taşıyacaklarını dile getirdi. 

İYİ Parti Kars milletvekili adayları Alpaslan Yüce, Aytaç Erman Kesgin ve Ayşe Tarlak Yılmaz da Kars 36 Spor’u daha üst liglerde görmek istediklerini belirterek başarılarının devamını dilediler. Ziyaretin ardından antrenmana gitmek için tesislerden çıkan futbolcu ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektiren İYİ Parti heyeti seçim çalışmalarında devam etti.

iyi-parti-kars-milletvekili-adaylari-kars-36-spor’u-ziyaret-etti-(1).jpegiyi-parti-kars-milletvekili-adaylari-kars-36-spor’u-ziyaret-etti-(2).jpegiyi-parti-kars-milletvekili-adaylari-kars-36-spor’u-ziyaret-etti-(3).jpegiyi-parti-kars-milletvekili-adaylari-kars-36-spor’u-ziyaret-etti-(4).jpegiyi-parti-kars-milletvekili-adaylari-kars-36-spor’u-ziyaret-etti-(5).jpegiyi-parti-kars-milletvekili-adaylari-kars-36-spor’u-ziyaret-etti-(6).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber