İşadamı Tolgahan Reis, Kars Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

İşadamı Tolgahan Reis, Kars Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

İşadamı Tolgahan Reis, 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Turgut KAYA

Partisinin eski gençlik kolları başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş olan Tolgahan Reis resmi başvurusunu AK Kars İl Başkanlığına yaptı. Reis, aday adaylığı dosyasını AK Parti Kars İl Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Naim Kaya’ya teslim etti.

‘SEÇİMLER SANDIKTA DEĞİL GÖNÜLLERDE KAZANILIR’

AK Parti’de Kars Belediye Başkan aday adaylığını ilk önce yapan aday adayı olan AK Parti önceki dönem Gençlik Kolları İl Başkanı, Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis yaptığı açıklamada “Karsımızı AK belediyecilik ile buluşturmak için yola çıktık” dedi.

AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda Kars’a hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Tolgahan Reis ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hep ‘Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır.’ Derdi. Biz önce Kars’ta gönülleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Bizler hamdolsun partimizin kurulduğu 2002 yılından bu zamana kadar AK Parti ailesi içerisindeyiz. Hiçbir zaman çizgimizde bir kırıklık olmadan bu yüce davaya hizmet etme şerefine nail olduk. Partimizin her kademesinde görev aldık. Yeri geldi direklere tırmanıp bayrak astık, yeri geldi halkımıza hizmet yarışında hizmetkar olduk. En büyük hedefimiz Kars’ı AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak ve bu güzel şehrimizi hak ettiği konuma taşımaktır. Temel amcacımız Kars’ı marka bir şehir haline getirmektir. Bugün de mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum partimizden Kars Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundum. 2024 yılı Nisan ayı sonunda gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve Karsımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

isadami-tolgahan-reis-kars-belediye-baskan-aday-adayi-oldu-1.jpg

isadami-tolgahan-reis-kars-belediye-baskan-aday-adayi-oldu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber