İş İnsanı Fatih Aslan Memleketi Kars’ta, Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’u Ziyaret Etti

İş İnsanı Fatih Aslan Memleketi Kars’ta, Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’u Ziyaret Etti

İş İnsanı Fatih Aslan, Ramazan Bayramı dolaysıyla geldiği Kars’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Akraba ziyaretlerinde de bulunan Aslan, daha sonra Kars 36 Spor Başkanı ziyaret ederek başarılarının devamını diledi. 

Tacettin DURMUŞ 

Düşmek üzere olan Kars 36 Spor’u tekrar ayağa kaldırarak orta sıralarda yer almasını sağlayan Başkan Uçum’u, yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcuları kutlayan Fatih Aslan, şehrin takımına play – off maçında başarılar diledi. Başkan Uçum ile bir süre sohbet eden ve koyu bir Fenerbahçeli olduğunu belirten Fatih Arslan, memleketinin takımı Kars 36 Spor’a destek vereceğinin sözünü verdi. 

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum da öncelikli hedeflerinin önümüzdeki hafta oynanacak olan play- off maçını da aşarak Lig’de kalmayı garantileyip, daha sonra da daha üst ligleri hedeflediklerini söyledi. Kendisini ziyaret eden Karslı işadamı Fatih Aslan’a teşekkür eden Başkan Uçum, ziyaretlerinin kendisini mutlu ettiğini ve Kars 36 Spor’un şehrimiz için son derece önemli olduğunu dile getirdi. Kars 36 Spor’un yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarları ile bir aile ortamı sağladığını da belirten Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, takımın kulübü kurumsal hale getireceklerine dikkat çekti.

179b9940-441d-496f-ad42-17dfd87c92d5.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber