İlimizde terör-merör yok

İlimizde terör-merör yok

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars merkezli Cazibe Merkezinin resmi gazetede yayımlanmasının ardından yatırımcılarla yaptığı geniş kapsamlı toplantının ardından bugün de Valilik2´de bir toplantı düzenledi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars merkezli Cazibe Merkezinin resmi gazetede yayımlanmasının ardından yatırımcılarla yaptığı geniş kapsamlı toplantının ardından bugün de Valilik2’de bir toplantı düzenledi.

Burada bir gazetecinin “Efendim yatırım yapmak isteyen işadamları stadyumu yapan firma gibi terörü bahane etmeyeceğinin garantisini verecek miyiz?” sorusu üzerine Vali Rahmi Doğan, “İlimizde terör olmadığının garantisi benim. Bakın her yeri geziyorum. İşte gördüğünüz gibi Kars’ta terör olsa bu adamlar gezer mi?”

OSB Müdürü Filiz Çalış’ın “Terör var bahanesi üretenler oldu ek süre isteyenler oldu ama kabul etmedik.” sözü üzerine ise Vali Doğan, “Biz öyle terörle-merörle yok kardeşim ne terörü öyle terör-merör yok, memleketimizde. Her tarafı iyi ilimizin.” dedi.

Toplantıya Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen, Kars İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Filiz Çalış ve OSB heyeti katıldı. (KHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber