İl Özel İdaresi çalışanları Zeytin Dalı Harekatına katılmak istiyor

İl Özel İdaresi çalışanları Zeytin Dalı Harekatına katılmak istiyor

Kars İl Özel İdaresinde çalışan yaklaşık 100 kişi, harekata destek vermek amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı

Kars İl Özel İdaresinde çalışan yaklaşık 100 kişi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılıp Mehmetçik'e destek vermek amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Haydar Aliyev Caddesi'ndeki Askerli Şubesi önünde bir araya gelen İl Özel İdaresi çalışanları, ellerindeki Türk bayraklarıyla tekbirler getirerek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısında terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dua etti.

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Muharrem Güngör, grup adına gazetecilere yaptığı açıklamada, gönüllü askerlik için dilekçe verdiklerini söyledi.

Güngör, her zaman Türk ordusunun yanında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ülkemizde, sınırlarımızda oluşan tehdit ve şantajlara karşı savaşan Mehmetçik'in yanında olmak için ordumuza gönüllü olarak katılmak istiyoruz. Ordumuza destek için şubeye geldik. Türk ordusu için her zaman gönüllüyüz, vatanımız ve Mehmetçik için her şeyi feda ederiz. Yaklaşık 100 kişi bugün gönüllü olarak şubeye gelip dilekçelerimizi verdik."

Askerlik şubesine dilekçe veren grup, İstiklal Marşı okuyup dağıldı.

il-ozel-idaresi-calisanlari-zeytin-dali-harekatina-katilmak-istiyor-(2).jpgil-ozel-idaresi-calisanlari-zeytin-dali-harekatina-katilmak-istiyor-(3).jpg

aa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber