İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kars'ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın 3'ncüsü Vali Rahmi Doğan Başkanlığı'nda yapıldı.

 Kars’ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın 3’ncüsü Vali Rahmi Doğan Başkanlığı’nda yapıldı.

Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta,, KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve yatırımcı daire amirleri katıldı.
Koordinasyon Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Rahmi Doğan, ”Cazibe merkezleriyle ilgili bir toplantı yapacağız. Cazibe merkezleriyle ilgili Ankara’da bir toplantı yapmıştık. Kalkınma Bakanıyla beraber, şimdide 4 ilin valisi Ulaştırma Bakanımız ile birlikte bir toplantı yapacağız. Biliyorsunuz Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı Serhat Kalkınma Ajansının olduğu iller Cazibe merkezi ilan edildi. Burada ne tür yatırımlar yapılıyor. Ne tür yatırımları teşvik etmemiz lazım. Bu hususları bakan beyin başkanlığında birlikte değerlendireceğiz” dedi.

Vali Rahmi Doğan’ın konuşmasının ardından Koordinasyon Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıda yatırımcı daire ve kurum amirleri kurumlarıyla ilgili yatırımlar hakkında bilgiler verdiler. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yatırımcı kurumların çalışmaları ve projeleri hakkında yaptıkları sunumların ardından sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber