İdris Öz, "Daha Kaliteli Hizmet İçin Adayım"

İdris Öz, "Daha Kaliteli Hizmet İçin Adayım"

İdris Öz Kaleiçi Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Kaleiçi Mahallesi Muhtar Adayı İdris Öz Sevgili Dostlarım; Bugün uzun süredir düşünce aşamasında tuttuğum bir olayın gerçekleşme zamanının geldiği kanaatindeyim. Acısıyla tatlısıyla birçok şeyi bu mahalle de sizlerle beraber yaşadık. Yaşadığımız birçok şey doğup büyüdüğüm bu mahalleme olan sevgimi hep daha ileri götürdü. Bugün geldiğimiz nokta da içerisinde de sevdiğim güzide insanları barındıran Kaleiçi Mahallesi için artık elimizi taşın altına koyma vakti gelmiştir. Sizlerinde bu süreçte beni yalnız bırakmayacağınızdan emin olarak yapılacak olan mahalli seçimlerde Kaleiçi Mahallesi muhtarlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.  

İdris Öz “Mahalleme hizmet etmek amacıyla aday oldum. Mahallemizin sıkıntı ve sorunlarını çok iyi bilen biriyim. Ayrıca çözüm noktasında mahallem ile beraber en iyi hizmeti verebilecek tecrübeli ve hizmetkâr olarak mahalle sakinlerinin emrinde ve hizmetindeyim.  Mahallemiz bizim ailemizdir. Değerli Kaleiçi Mahalle sakinleri Gelin mahallemizi birlikte yönetelim. İhtiyar heyeti büyüklerimiz, mahallemizin değerli esnafları ve siz mahallemizin değerli sakinleri! Mahallemizin genel sorunları hepimizi yakından ilgilendiriyor. Bu nedenle seçeceğimiz muhtar, işin ehli ve gerçekten hizmetkar biri olmalıdır. Mahallemizi en iyi şekilde temsil etmeli ve en iyi yerlere getirmelidir. 
Hizmet Bizim İşimiz

Örf ve adetine bağlı toplum içerisinde saygın, çevresine önem veren iyi bir vizyona sahip olan muhtar adayı İdris Öz sözlerine şöyle devam etti.  “5 dönem devri mutlaka bitmelidir! Muhtarlık devletin bir kurumudur ve vatandaşla devletin arasında bir köprüdür. Gelin, bu dönem hepinizin de yakından tanıdığı bu Kardeşinizi deneyin ve gerçek hizmeti görün. Her ne sorununuz olursa olsun emrinizdeyim. Hizmet bizim işimiz” dedi.

Mahallemizin daha güzel günler görmesi, daha kaliteli hizmet alması ve bir arada daha mutlu Kaleiçi için desteklerinizi bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum. 
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber