Hedef Tur Hizmete Hazır

Hedef Tur Hizmete Hazır

Pandemi süresi boyunca faaliyet gösteremeyen servisçi esnafı Kovid-19 tedbirlerini alarak hizmet vermeye başladı. 

Servisçi esnafı 2020 -2021 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm tedbirlerini ve  hazırlıklarını tamamlayarak sezonu açtı.

Pandemi sürecinden en çok etkilenenlerin başında gelen okul servisi işletmecileri, okulların kısıtlı eğitime başlaması ve belirsizliğin devam etmesi nedeniyle işlerinin durma noktasına geldiğini belirtilmişti.

Covid-19 nedeniyle aylardır kontak kapattıklarını belirten okul servisi işletmecilerinden Burak Topbaş, kentte bir çok okul servisi firmasının okulların açılmasını beklediğini belirterek ifadelerine şöyle devam etti. “Uzun bir aradan sonra tekrar Kovid-19 tedbirleri kapsamında aldığımız önlemlerle kısmi olarak hizmet vermeye başladık. Öncelikle öğrencilerimizin, velilerimizin ve ailelerimizin sağlığı bizim için çok önemli bu kapsamda işyerimizde ve araçlarımızda dezenfekte aparatlarından, uyulacak 14 Kurala ve maskeye kadar her konuda önlemlerimizi aldık. Pandemi süresi boyunca öğrencilerimiz araçlarımıza bindikleri zaman mutlaka ellerini dezenfekte edecekler ve pandemi süresi boyunca sabah hangi koltukta oturdu ise okuldan eve dönüşte de aynı koltuğu kullanacaktır.  

Hedef Tur olarak velilerimize ve öğrencilerimize en iyi ve en kaliteli hizmet sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Velilerimizi Cumhuriyet Mahallesi Arif Taşçı Sokak Vilayetler Kız Öğrenci Kurdu karşısında araçlarımızı yerinde görmeye ve çay içmeye bekleriz. İletişim Tel: 0541 623 01 46 Burak Topbaş- Hedef Tur”

 

karsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(5).jpgkarsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(6).jpgkarsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(7).jpg

karsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(1).jpgkarsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(2).jpgkarsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(3).jpgkarsta-hedef-tur-hizmete-hazir-(4).jpg

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber