Hayrat Yardımdan Kars Belediye Başkanına Ziyaret

Hayrat Yardımdan Kars Belediye Başkanına Ziyaret

Hayrat İnsanı Yardım Derneğince bütün Türkiye de başlatılan Halep yardım kampanyası çalışmaları kapsamında Kars Hayrat Yardım Koordinatörlüğü...

Hayrat İnsanı Yardım Derneğince bütün Türkiye de başlatılan Halep yardım kampanyası çalışmaları kapsamında Kars Hayrat Yardım Koordinatörlüğü gönüllüsü Mehmet Ali Atış, Rehber Kalemler Derneği Başkanı Muammer Kakça ve Hayrat Vakfı İl Koordinatör Vekili Muhammed Davut KAYA tarafından Kars Belediye Başkanına ziyarette bulunuldu.

Dernek yetkililerince yapılan ziyaret de Türkiye ve Kars’taki yürütülen çalışmalar hakkında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya bilgilendirme yaparak sosyal sorumluluk çerçevesinde yardım ve işbirliği içerisinde neler yapılabileceğini konuşuldu.

Hayrat İnsanı Yardım Derneği, Hayrat Vakfı ve Rehber kalemler Derneği yetkilileri yaptıkları görüşmede Mazluma umut olmak ve Halep’ten göçmek zorunda kalan ve diğer bölgelerde açlık, soğukluk ve barınma sorunu yaşayan Suriyeli mülteciler için Kars ilinden üç tır gıda, giyecek, yakacak vb. gibi malzeme göndermeyi hedeflediklerini, bu süreçte görünürlük, ulaşım ve lojistik desteğin sağlanması için belediyeden talepte bulunuldu.

Belediye başkanı Murtaza Karaçanta, Suriye için yardım kampanyası başlatan diğer STK temsilcilerinin ziyaretleri sırasında ellerinden gelebilecek yardımları yapacaklarını beyan ederek, hayır adına ve insanlık adına yürütülen kampanya ve faaliyetleri destekledikleri gibi kendi bünyelerinde de sosyal sorumluluk çerçevesinde muhtaçlara yardımlar yaptıklarının altını çizdi.

Daha sonra Kars Belediye Başkanlığı Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya,yı ziyaret eden dernek yetkilileri, Hayrat Yardım Derneği tarafından başlatılan Halep için yardım kampanyasının daha geniş kitlelere duyurulması için şehrin farklı yerlerindeki bilboardlara yardım afişlerinin asılması ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber