Harbiler 36 Taraftar Grubundan Türkiye Futbol Federasyonu'na Çağrı

Harbiler 36 Taraftar Grubundan Türkiye Futbol Federasyonu'na Çağrı

Harbiler 36 Grubu, Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenerek, bir defaya mahsus 3.Lig 4.Grup oluşturulması yıllardır profesyonel lig özlemi çeken şehirlerin ekonomisine ve kültürüne ciddi katkı sağlayacağını belirttiler.

Kars 36 Spor için Harbiler 36 Grubu, bir defaya mahsus 3.Lig 4.Grup oluşturularak profesyonel yapmak yıllardır profesyonel lig özlemini çeken şehirlere hem yeni hava, yeni heyecan katar hem de bu şehirlerin ekomomik,sosyal, kültürel ve turizmine ciddi katkı sağlar.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunan  Harbiler 36 Grubu, “Öncelikle ülkemizdeki salgın hastalığının en kısa zamanda etkisi yitirmesini ve bu hastalıkla mücadele eden herkesin olabildiğince hızlı bir şekilde eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Saygıdeğer spor kamuoyu herkesin malumu  ülkemizde en çok takip edilen, en çok sevilen spor futboldur. Bu popülerliği sayesinde profesyonel takımlar ait oldukları şehirlere sosyal, kültürel, turizm ve en önemlisi de ekonomik kalkınmaya destek sağladığı aşikardır. 

Bir ilde herhangi bir alanda yapılmış olan bir başarı o ilin geneline mal edilerek gurur tablosundaki yerini alırken, ne yazık ki başarısızlıkların yeri ve nedeni meçhullerde kalmıştır hep. Ne kimse üstüne alınmış ne de el uzatılmıştır. 

Aktif sezon boyunca ülkemizdeki 56 şehir hayat şartlarının getirdiği dertleri ve stresi bir kenara koyarak futbolla yatıp futbolla kalkarken maalesef 25 şehirde  profesyonel futbol takımı bulunmuyor. Türkiye'de 81 ilde futbol coşkusu olmasına rağmen yanlış yönetimler, borç bataklıklarına sürüklenen kulüplerden dolayı sadece 56 şehir bu coşkuyu yaşayabiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'na açık çağrımız; Profesyonel liglerde olamayan şehir takımları için federasyonumuz tarafından (altyapılara önem verilmesi dahil) belirlenecek şartları yerine getirip başvuru yapan takımları bir defaya mahsus 3.Lig 4.Grup oluşturularak profesyonel yapmak yıllardır profesyonel lig özlemini çeken şehirlere hem yeni hava, yeni heyecan katar hem de bu şehirlerin ekomomik,sosyal, kültürel ve turizmine ciddi katkı sağlar. Gereğinin yapılacağına, iyi niyetin gösterileceğine ümidimiz ve inancımız tamdır. 

Tüm KARS halkindanda saat 15'te twitirda bu tabalenin altına bekliyoruz. “ ifadelerinde bulundular.

0eb3e29e-6680-45f3-81bf-d5a9935ec650.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber