Güven, 6’lı Masa’nın son halini değerlendirdi

Güven, 6’lı Masa’nın son halini değerlendirdi

23’üncü dönem AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in önce ayrılıp sonra döndüğü 6’lı Masa’nın son durumunu kaleme aldı.

Tacettin DURMUŞ 

6'lı Masa’nın 12 kez toplandığını hatırlatan Güven, Masa’nın Başkanlık Sistemini değiştirip, Türkiye’yi uçuran programlarıyla basın önünde şov yaptıklarını ileri sürerek, “Her şey güllük gülistanlık, çünkü iş daha pazarlık safhasına gelmemiş. Bir türlü aday belirlemeye yanaşmıyorlar. Pazarlığın CHP ile İP arasında geçeceği belli. Diğerleri önlerine ne atarsan ona razılar. ABD, işin başında pazarlık yaparlarsa bunları bir arada tutamayacağını biliyor. Onun içinde pazarlık işini sonlara bıraktırdı.
Bu arada Kılıçdaroğlu, hem ABD’yi, hem AB ‘yi ziyaret ederek, onlara "Emirlerine amade olduğunu" bildirdi. Daha Batı'nın, belediye başkanından Cumhurbaşkanı yapmak gibi bir derdi kalmamıştı. Kılıçdaroğlu üzerinde karar kılınmasından sonra, 6'lı masanın adayı belirlemek için toplanması istendi. Bütün partiler ABD'nin adayı Kılıçdaroğlu üzerinde anlaşma zorundaydılar ve öylede oldu.
Eve dönüldüğünde özellikle ihaleci takım, Akşener'i sıkıştırmaya başladı. Kılıçdaroğlu'nun yanındaki solcular ve Kürtler bize menfaat olarak bir şey koklatmazlar. Git işi boz, Kılıçdaroğlu'nun yerine belediye başkanlarını söyle. Onlardan rahatça iş koparabiliriz...
Veya hiç olmazsa Kılıçdaroğlu bizi de nemalandırmaya söz verir.
Gittiler CHP ile talanlama konusunda anlaştılar ve 4 partinin genel başkanları, iki belediye başkanı Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak ve oy oranına göre herkese bakanlık verilmiş olacak... Son birkaç günde aday belirlenmesi sürecinde bütün niyetler ortaya çıktı.
Halka verilen vaatlerin hepsinin yalan olduğunu gördük. Hani her şey vatan içindi.. TV ekranlarından gördüğümüz kadarıyla Meral kalp krizi geçirdi, geçirecek. Nefis tavan yapmış vaziyette. Çünkü bu kısa süre içerisinde siyasetini de bitirmiş oldu. Güvenilmez, yalancı, nankör, menfaatperest yapısını bütün millet gördü.
Daha işin başında koltuk ve rant kavgası yüzünden birbirlerine yapmadıkları kalmadı. Arada ABD'nin baskısı olmasa, İP Cumhur ittifakına girmeye dahi razıydı, yeter ki Kılıçdaroğlu seçilmesinde ne olursa olsun. Bunlar nasıl ki ABD'nin emri ile aday belirlemişler ise; yapacakları icraatlar da ABD'nin emri ile olacak. Ülkeyi yağma edecekler.
Askerimizi NATO'ya bağlılık adı altında, ABD'nin emrine verecekler. Karamollaoğlu'da ABD'ye uşaklık etmekten gurur duyacak. Ey Karamollaoğlu, Müslümanlar hakkında neler ortaya sürdün. Erbakan Hoca (Allah rahmet etsin) , size D-8’lerle mi birlikte olun, yoksa ABD'nin, NATO'nun emrinde mi olun dedi. Sizlerde çevrenizde vekil olma delisi birkaç kişiyi vekil etmek, rantlardan faydalanmak için şeytanla birlikte oldunuz. Bu saatten sonra Milli Görüşü ağzınıza almanız dahi ayıp. Ne yaparsanız yapın, şeytanla istediğiniz kadar iş yapın, başarılı olamayacaksınız. Size en büyük cezayı ahirette Allah (cc) vermiş olacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber