Güngör, ‘’Muhtar Adayı Değil Hizmet Adayıyım’’

Güngör, ‘’Muhtar Adayı Değil Hizmet Adayıyım’’

Ortakapı Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Güngör, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idare seçimlerinde ‘’Muhtar adayı değil, hizmet adayıyım," dedi.

Ortakapı Mahallesi için yeni projelerinin olduğunu belirten Muhtar adayı Mustafa Güngör, vatandaş ile yöneticiler arasında bir köprü olacağını söyledi.

‘’YAPILMASI GEREKEN NE VARSA MÜCADELE EDECEĞİZ’’

Ortakapı Mahallesi için canla başla çalışacağını kaydeden Güngör, ‘’Ben hayatımda siyaset yapmış bir insan değilim. Sıradan bir mahalleliyim ve mahallem için yola çıktım. Mahallem için yapılması gereken ne varsa, bunlar için bürokrasi zemininde mücadele edeceğim. ‘’ dedi.  Birçok muhtarın sadece evrak vermekle yetindiğini belirten Güngör, ‘’Bence muhtarlık bu değil. Muhtarlığı açıp, evrak vererek ve öylece eve giderek muhtarlık yapılmaz. Muhtar dediğiniz kişinin belediyede, Valilik  ve her türlü sosyal aktivitede öncü olması lazım. Nitekim bunu burada görmedik ve inşallah bize nasip olur.’’ İfadelerini kullandı.

MUSTAFA GÜNGÖR KİMDİR?

1972 Arpaçay doğumlu Mustafa Güngör, ilk, orta ve lise öğrenimini Kars'ta tamamladı. 1981 yılından beri Ortakapı Mahallesinde esnaflık yapmaktadır.1981 yılından beri Ortakapı Mahallesi’nde yaşamakta olan Güngör, evli ve 3 çocuk babasıdır. 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber