Gültekin “Kars’ın Mevcut Hayvancılık Sorunlarını VHO İle İstişare Etti

Gültekin “Kars’ın Mevcut Hayvancılık Sorunlarını VHO İle İstişare Etti

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin, Kars Veteriner Hekimler Odasını (VHO) ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ

VHO Başkanı Ercan Ödül ile bir araya gelen başkan adayı Dindar Gültekin’e belediye meclis üyesi adayları Yeşim Aydın, Çağlar Bağış, Barış Değer, Burak Taşçı, Murtaza Yıldız, Özer Şimşek, Haşimcan Koca, Ali Osman Saday, Mert Özdemir, Gürkan Özer ve Erol Kurun da eşlik etti.

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin ziyaret ile ilgi olarak yaptığı açıklamada, “Kars Veteriner Hekimler Odası Başkanlığını ziyaret ederek, oda başkanı Ercan Ödül ile bir araya geldik. Gerçekleştirdiğiniz ziyarette, ‘5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği yerel yönetimler tarafından yürütülmesi gereken veteriner hekimlik hizmetlerinin şehrin mevcut hayvancılık sorunlarına yönelik güncellenmesi ve çeşitlendirilmesi ile kontrolsüz bir biçimde artan sahipsiz hayvan popülasyonunun rehabilitasyonu amacıyla yürütülmesi planlanan projelerle alakalı konuları konularla ilgili olarak istişarelerde bulunduk” dedi.

Öte yandan Dündar Gültekin başkanlığındaki CHP heyetinin 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kamu kurum, oda ve esnaf ziyaretleri kapsamında devam etti.

8b903cf8-a902-43df-be1f-686c5054b10b.jpg

c8e919dd-3eec-49b0-9a2c-0bccca048450.jpg

f25751a1-9876-458f-ad13-88f5e7d54b36.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber