Genç Öğretmenin Ölümü Akyaka'yı Yasa Boğdu

Genç Öğretmenin Ölümü Akyaka'yı Yasa Boğdu

 Kars’ta akşam saatlerinde eski Erzurum yolu olarak bilinen Paşaçayır yolunda 3 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden kişinin 29 yaşındaki...

 Kars’ta akşam saatlerinde eski Erzurum yolu olarak bilinen Paşaçayır yolunda 3 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden kişinin 29 yaşındaki öğretmen Şenol Şimşek olduğu bildirildi.

Akyaka ilçesinin Demirkent köyü nüfusuna kayıtlı Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu ücretli öğretmen Şenol Şimşek’in, aynı okulda görevli kadrolu öğretmen Sercan Erdağı’ya ait 42 PS 615 plakalı özel otomobil ile sanayi istikametinden kent merkezine gelirken trafik kazası geçirdi. 3 aracın karıştığı araç hurdaya dönerken ağır yaralanan ücretli öğretmen Şenol Şimşek, kaldırıldığı Harakani Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü öğretmen Sercan Erdağı ile birlikte diğer 13 yaralı da Harakani Devlet Hastanesi ile Üniversite Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi hastane morguna konuldu. Kazayı duyar duymaz hastaneye giden Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun öğretmenin ailesine ve yakınlarına başsağlığında bulundu.

Altun, “Bizim iki öğretmenimiz Akyaka Esenyayla köyünde görevli. Biri kadrolu öğretmen diğeri ise ücretli öğretmeniz. Özel araçlarıyla Kars sanayi istikametinden gelirken Paşaçaşır yolunda kaza geçirmişler. Kaza sonucu ücretli öğretmenimiz Şenol Şimşek hakkın rahmetine kavuştu. Dğer öğretmenimiz yara almadan kurtuldu. İkisi de Akyaka Demirkentli ve yine ikisi de Akyaka Esenyayla köyünde görev yapıyor. Rahmetli olan öğretmenimizin cenazesi şu anda hastane morguna konuldu. Allah’tan öğretmenimize rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.” dedi.

 

 

 

 

kha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber