Geçinemiyorum Deyip 2 Çocuğunu Ve Karısını Rehin Aldı

Geçinemiyorum Deyip 2 Çocuğunu Ve Karısını Rehin Aldı

Kars'ın Kağızman ilçesinde dün gece saatlerinde U.K isimli şahıs geçim sıkıntısı nedeniyle cinnet geçirip 2 çocuğunu ve karısını bıçakla rehin aldı.

Kağızman ilçesinde 32 yaşındaki U.K iddiaya göre geçim sıkıntısı yüzünden karısını ve bir buçuk ve iki yaşındaki çocuklarını rehin aldı. Yaklaşık 2 saat boyunca ailesini rehin alan U.K Kağızman Emniyer Müdürü Erkan Sönmez tarafından  ikna edildikten sonra gözaltına alındı.

Olay, Şahindere Mahallesi  hacı kağızman caddesinden akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre ailesiyle birlikte yaşadığı eve giden U.K geçim sıkıntısı yaşadığı geçim sıkıntısı yüzünden kaymakamlığa müracat ettiği müracatı olumsuz karşılandığı gerekçesiyle, bunalıma girince evde karısını ve bir buçuk ve iki yaşındaki çocuklarını rehin aldı. Çığlık seslerini duyan komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kocayı ikna edip göz altına aldı.

Bıçakla eşini ve çocuklarını rehin alan U.K Kağızman Emniyet Müdürü Erkan Sönmez'in yaklaşık 2 saat boyunca teslim olması için ikna etmeye çalıştı. İkna çalışmaları sonunda U.K bıçağı ile birlikte teslim oldu. Gözaltına alınan U.K ve rehin alınan eşi ve çocukları sağlık kontrolü için Kağızman  Devlet Hastanesi'ne götürüldü. U.K, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüpheli, ifadesinin ardından savcılığa sevk edilecek

kaymakamlığa yardım için başvurduklarını söyleyen baba sonuç alamayınca, oğlunun bunalıma girdiğini belirterek oğluna devlet büyüklerimizin yardım etmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Kağızman