Gaziantep'te bombalı saldırı

Gaziantep'te bombalı saldırı

 Gaziantep’te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep Valisi de patlamanın terör saldırısı olduğunu belirterek çok sayıda...

 Gaziantep’te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep Valisi de patlamanın terör saldırısı olduğunu belirterek çok sayıda yaralının olduğunu açıkladı.

Gaziantep’te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Olayda yaralananların olduğu bildirilirken, bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'da Gaziantep'te bir düğün salonuna yapılan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem