Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçirdiği mide kanaması sebebiyle hastanede ameliyata alındı.Galatasaray'dan Mustafa Cengiz açıklaması

Galatasaray: "Başkanımız Mustafa Cengiz'in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir."

Beşiktaş'tan Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun mesajı
 Beşiktaş, hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Beşiktaş, hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:
"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in ameliyata alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Cengiz'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Kulüpler Birliği'nden Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun mesajı
 Kulüpler Birliği, hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Kulüpler Birliği'nin sosyal medya hesabından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

Başakşehir'den Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun mesajı
 Medipol Başakşehir, hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor