Fransa’ya bir cevap da Yasin Aşkın Yıldırım’dan

Fransa’ya bir cevap da Yasin Aşkın Yıldırım’dan

Türkiye İnsan Hakları Etik Kurulu Üyesi Yasin Aşkın YILDIRIM İtalya Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili kararına ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 24 Nisan'ı 'anma' günü ilan etmesine sert tepki gösterdi.

Yıldırım, "Türk misafirperverliğimiz den emin olun Başta İtalyan Parlamentosu başkanı Maria Elisabetta Alberti  Casellati , ve
Fransa Cumhurbaşkanı  Macron  olmak üzere  İtalyan ve Fransa Ankara büyük elçilerini programa davet ediyorum

26.Nisan 2019  Kars Ulu camii  Cuma saat 11.00 da Gerçekleştireceğimiz  Şehitlerimizi Anma ve Mevlit-i şerif   Kars Ulucami'nin tanıklığındaki   programa  Başta Kars halkı  olmak üzere yazılı ve görsel basını davet ediyor. Kars ve çevresin de Ermeni mezaliminin 104 yılı  .Tanık ve belgelerle ispatlıyor ve kanıtlıyoruz." dedi

 “Ermeni soykırımı yoktur Ermeni yalanı vardır”
Türkiye İnsan Hakları Etik Kurulu Üyesi ve Kars Ulu Cami  Derneği Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, “Türk milleti dünyanın neresinde olursa olsun insanlığın ve mazlum milletlerin dara düşenin, yanın da olmuş ve asla zülüm değil sevgi barış ve adalet götürmüştür. Ermeni soykırımı yoktur Ermeni yalanı vardır. Bu tarihi gerçeklerle ortadadır” dedi.
Yasin Aşkın Yıldırım- Ermeni terörü ve katliamlarıyla ilgili liste çok uzun dur. – Ermeni terörünü, emperyalist devletlerin ideolojisi ve Türklere karşı düşmanlık karakteri yetiştirdi. Onlar Ermenilere bağımsız bir devlet kurma vaadi vererek, onları Müslümanlara karşı nefret, kin, düşmanlık, kötülük ve iftira duyguları ve fırsat buldukça fiziksel zarar verme fikirleri etrafında eğittiler. Başkasının uygarlığına göz dikme karakterinde yetiştirdiler. Bu sebeple, her Ermeni terörist korundu ve mahkemelerde salıverildi. Yeni vahşilikler yapmaları için onları bu şekilde cesaretlendirdiler.Kars Ulu camii  285 İnsanımız Ermeni Taşnak  çetecileri tarafın dan yakılarak şehit edildiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber