FETÖ'den 7 Kişi daha tutuklandı

FETÖ'den 7 Kişi daha tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY´nin ticari faaliyetlerini yürüttüğü belirlenen Harakani Özel Eğitim Yayın Yurt Hizmetleri Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş´nin yönetici ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY'nin ticari faaliyetlerini yürüttüğü belirlenen Harakani Özel Eğitim Yayın Yurt Hizmetleri Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yönetici ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardından Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada operasyon başlatıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ayrıca İstanbul, Ankara, Manisa, Adana ve Tokat'ta sürdürülen operasyonda, hakkından yakalama kararı çıkartılan 13 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan 10 şüpheli, Harakani Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kars Cumhuriyet Savcılığına gönderildi. Savcılıkta ifadeleri alınan ve sulh ceza hakimliğine sevk edilen 10 zanlıdan F.D., TÖ., S.B., O.B., G.T., R.G., G.Ş., tutuklandı. Diğer 3 zanlının ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.(kha) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber