Erdoğdu, “Değişim ve Dönüşüm Beklentilerine Cevap Verememenin Üzüntüsünü Yaşıyorum”

Erdoğdu, “Değişim ve Dönüşüm Beklentilerine Cevap Verememenin Üzüntüsünü Yaşıyorum”

AK Parti ve MHP’nin aldığı ortak kararla Kars’ta Cumhur İttifakının MHP’den yana kullanılmasıyla AK Parti Kars Belediye Başkanlığı adaylığından çekilmek zorunda kalan Av. Ensar Erdoğdu konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Erdoğdu şunları söyledi:

Değerli Hemşehrilerim, Aziz Karslılar; Partimiz yetkili kurullarınca atandığım Kars Belediye Başkanlığı adaylığımdan dün itibariyle,Cumhur İttifakı çalışmaları kapsamında alınan karar doğrultusunda çekilmiş bulunuyorum. Partimizin aldığı bu karara saygı duyuyorum. Bizi buraya atayan iradenin bu kararına da saygı duymak gerekir.

İki aydır yürüttüğümüz Seçim Kampanyasında Kars Halkının Değişim ve Dönüşüm beklentilerine cevap verememenin üzüntüsünü yaşamakla beraber, umuyorum ve diliyorum ki seçilecek Başkanın bu beklentilere cevap verecek duyarlılıkta olmasını tüm Karslılar gibi ben de bekliyorum.

Bu süreçte herkese özellikle Kars halkına, teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olan, bizimle emek harcayan değerli teşkilat mensuplarımıza özellikle Kadın kollarına ayrıca teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki sürecin centilmence ve kırıcı olmadan devam edeceğine inanıyorum. Kazanan Kars olsun. Tüm adaylara başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla....Selam ve saygılarımla.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Kars Haber