Erdoğan Yıldırım’dan Oluklu Derneği’ne Ziyaret

Erdoğan Yıldırım’dan Oluklu Derneği’ne Ziyaret

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars’ın Selim ilçesine bağlı Oluklu Köyü Derneği’ni, Ankara Yenimahalle Demet Evler ‘deki binasında ziyaret etti.

Genel Başkan Yıldırım, yönetimiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette ev sahipliğinden dolayı Dernek başkanı Fevzi Gül’e, başkan yardımcısı Kemal Demir‘e ve Oluklulara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Dernek Başkanı ve yönetimiyle derneğin çalışmaları ve hizmetleriyle ilgili istişarelerde bulunup hemşehrileriyle uzun uzun sohbet eden KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, dernekleşmenin önemi, faydaları ve etkilerinin azımsanmayacak kadar büyük olduğunu söyledi.

Yıldırım, “İnsanların hemşehrileriyle buluşup kaynaşmaları, acı ve tatlı günlerinde bir arada olmaları, dar zamanlarında birbirlerine kol kanat germeleri açısından dernek faaliyetleri son derece önemlidir. Bu birliktelikler samimiyeti de perçinleştirdiğinden birbirlerine yardımcı olmayı, gönül bağlarının kurulması gibi onlarca faydayı da bir arada bulundurmaktadır. Bu anlamda Oluklu Köyü Derneğimizin değerli başkanına, yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Oluklu Köyü Derneği Başkanı Fevzi Gül de, KAI FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’a ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber