Erdal Mert, MHP’den Arpaçay Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Erdal Mert, MHP’den Arpaçay Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Erdal Mert, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, MHP’den Arpaçay Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Turgut KAYA

Ömrünü doğup büyüdüğü Kars’ın Arpaçay ilçesinde yaşamaya devam ettiğine dikkat çeken Erdal Mert yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Arpaçay ilçesinde doğum ve Arpaçay’da yaşıyorum. Ömrüm olduğu sürece de Arpaçay’da yaşamaya devam edeceğim. 24 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde ilçemize ve ilçemiz halkına hizmet için aday adayı oldum. Çıkmış olduğum bu yolda halkımızın desteklerini bekliyorum ve onların yüzlerini kara çıkarmayacağıma söz veriyorum. Değerli halkımız hem de kazamız için çok güzel projelerim var. Bunu gerçekleştirmek için sizin desteğinizi bekliyorum. İlçemde esnaflık yapıyorum. Eşim öğretmen ve iki kızımın geleceğini ne kadar düşünüyorsam bütün çocuklarımızın da geleceğini o kadar düşünüyorum. Kazamızın bir adım öne çıkması için MHP Genel Merkezimizin takdirleri doğrultusunda size söz veriyorum.”

whatsapp-image-2023-12-01-at-09-26-53-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-01-at-09-26-53.jpeg

whatsapp-image-2023-12-01-at-09-26-52.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Politika