Erdal Mert MHP’den aday adaylığını açıkladı

Erdal Mert MHP’den aday adaylığını açıkladı

Arpaçay MHP eski ilçe başkan yardımcısı Erdal Mert, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Arpaçay Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. 

2019 yılı 31 Mart'ta yapılacak  yerel seçimleri için kamuoyunda ismi sıkça anılan Erdal Mert Milliyetçi Hareket Partisi Arpaçay İlçe Başkanlığı'na başvurusunu sundu. 

Arpaçay Eski MHP ilçe başkan yardımcısı Erdal Mert , "Yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, dostluğu, huzuru gördüğüm ama belediyecilik hizmetleri anlamında iyi yönetilmediğinden emin olduğum Arpaçay'ımıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde biran bile ayrılmayı, uzaklaşmayı, kenarda durmayı, ihmal etmeyi aklımdan geçirmediğim bu kutlu davanın bir neferi olarak bugün Milliyetçi Hareket Partisi'nden Arpaçay Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyor olmam benim için ayrı bir gurur vesilesidir. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten aldığımız düsturla, dokuz ışık rehberliğinde halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu bilerek bu yola çıkmış bulunmaktayım. Bugüne kadar güzel ilçemiz Arpaçay'a başta belediye başkanlığı olmak üzere siyasetin her kademesinde hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmet yarışında belediye başkanlığına aday adayı olmayı düşünen arkadaşlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Biz, ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar partimizin, teşkilatlarımızın, ülküdaşlarımızın, kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli'nindir" ifadelerini kullandı.

"BİZ KAZANDIĞIMIZDA KAYBEDEN OLMAYACAKTIR"

Rahat belediyeciliğin sonunu getirerek üretken belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını sözlerine ekleyen Mert konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Vizyonumuz geniş, misyonumuz büyüktür. Yalnızca partililerimizi değil bütün Arpaçaylı hemşehrilerimizi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz. Siyasi kaygılardan uzak, sadece Arpaçay ve Arpaçay halkına hizmet etmek amacı ile karşınıza çıktık. Hedefimiz sosyal, kültürel ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir kent inşa ederek güzel Arpaçay'ı hak ettiği konuma getirmektir. Olan ile yetinmeyip olması gerekenleri hayata geçireceğiz. Bunu gerçekleştirecek nefes, yürek, enerji bizde mevcuttur. Değişimi tüm Arpaçaylılarla birlikte yaşayacağız. Bu değişim ve dönüşüm hareketinde bütün Arpaçaylı hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.

Allah nasip ederse, rahat belediyeciliğin sonunu getirecek 'Üretken belediyecilik' anlayışını hakim kılacağız. Rant odaklı değil, hak odaklı belediyecilik nasıl olur tüm Arpaçaylılara göstereceğiz. Şimdiye kadar potansiyelinin ortaya yeterli bir şekilde çıkarılmadığını düşündüğüm Arpaçay'da her seçimde bir kazanan olduysa bir de kaybeden olmuştur. Kutuplu yönetim sistemlerinde her zaman halk kaybetmiştir. Allah'ın izniyle seçimi kazandığımız zaman kaybeden olmayacaktır. Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemde her ülkücü gibi biz de taşın altına elimizi koyduk, Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olduk. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

ERDAL MERT KİMDİR
1974 yılında Kars'ın Arpaçay ilçesinde doğdum ve halen bu ilçede yaşamaktayım 4 kardeşin en küçüğüyüm 1980 yılında Atatürk ilkokulunda öğretime başladım ve liseyi 1991 yılında Arpaçay'da tamamladım. 
Atatürk Üniversitesinde önlisans 
Anadolu Üniversitesi işletme fakültesini bitirdim 
Askerliğimi kısa dönem olarak Mersin Silifke'de yaptım
Aile mesleği olan arıcılık işi ile uğraşmaktayım
2005-2015 yılları arasında Arpaçay Sulama Birliğinde 10 yıl birlik müdürlüğü yaptım.
2014-2018 yılları arasında MHP ilçe başkan yardımcılığı yaptım
Evliyim ve 2çocuk babasıyım.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Kars Haber