Ercüment Daşdelen: İstanbul'daki Hain Saldırıyı Lanetliyorum

Ercüment Daşdelen: İstanbul'daki Hain Saldırıyı Lanetliyorum

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, İstanbul Beşiktaş´ta Vodafone Arena stadı yakınında meydana gelen bombalı terör saldırısını kınadı.

 Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena stadı yakınında meydana gelen bombalı terör saldırısını kınadı.

Daşdelen, yayımladığı mesajında, İstanbul'da ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlara da acil şifalar dilediğini belirtti.

“Bu hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüştür” diyen Daşdelen, mesajında şunları kaydetti: “İstanbul’daki hain saldırıyı yapanları lanetliyorum, şiddetle tel’in ediyorum. Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere halkımız, sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının faillerinin en kısa sürede devletimiz tarafından bulunacağından kimsenin şüphesi olmasın. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber