Enver Akkaya Arpaçay için çalışmalarını açıkladı

Enver Akkaya Arpaçay için çalışmalarını açıkladı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Kars'ın Arpaçay ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Enver Akkaya hayata geçirdiği projeleri açıkladı.

Kars'ın Arpaçay ilçesi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Enver Akkaya görev aldığı dönemde gerçekleştirdiği çalışmaları ve hayata geçirdiği projeleri Arpaçay halkı ve seçmenleriyle paylaştı. Dere ıslah çalışmaları, parke taş yol ve kaldırım yapımı, şehiriçi toplu taşıma, tiyatro ve konser gösterimleri gibi birçok hizmeti Arpaçay halkıyla buluşturan İYİ Parti Adayı Enver Akkaya’nın yeni dönem için hazırladığı projeler de göz dolduruyor.
Akkaya, kendi döneminde yapmış olduğu çalışmaları şu şekilde özetliyor:
-Belediye Başkanlığı dönemimizde belediye araç filomuza modern bir otobüs alarak günlük uygun fiyatlarla Kars - Arpaçay seferleri düzenledik. Maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ve şehit gazi yakınları ile güvenlik görevlilerini ücretsiz bir şekilde taşıdık. Kars merkezde oturan memurlarımız için de pasolu taşıma yaptık. Yeni dönemde belediye araç filomuzu geliştirerek Kars Arpaçay arası otobüslerimiz öğrencilerimizin ve halkımızın hizmetine sunulacaktır.
-Belediye Başkanlığı dönemimizde yoğun kar yağışları nedeniyle şehir içi yollar ve kaldırımlarda kar temizliği yapıldı. Karla mücadele ekibi kurarak araç filomuzu genişleterek çalışkan ve çalışan bir belediye vizyonu izleyerek halkımızın her zaman emrine amade olduk.
-Belediye Başkanlığı dönemimizde görüntü kirliliği oluşturan elektrik direklerini altyapı yaptırarak sokaklarımızda temiz bir görüntü kazanımı yarattık. Arpaçay’ı daha güzel bir Arpaçay yapmak için çalıştık çalışacağız.
-Belediye başkanlığımız dönemimizde sanatsal etkinlik adı altında belirli haftalarda düzenlediğimiz tiyatro gösterilerinde gerek memur arkadaşlarımızın gerekse öğrenci arkadaşlarımızın ve Arpaçay halkımızın ilçemizde sosyal anlamda vakit geçirmesini sağladık.
-Belediye başkanlığı dönemimizde dere ıslah çalışması yaparak Arpaçay’ımıza özgün olan çayımızın temizleme çalışması yaparak çevremizin pis kokusunu ve balçığı temizleyerek ilçemize sunduk. Belediye dönemimizde DSİ ortak anlaşma yaparak çok büyük proje imza attık modern yürüyüş yolu ve sosyal tesis projesini onaylattık bizden sonra gelenler onaylanmış projeyi iptal ettiler. Yeni dönemde ışıklandırma, yürüyüş yolu, park ve köprüler yaparak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Enver Akkaya’nın yeni projeleri de Arpaçay halkı arasında memnuniyetle karşılanıyor.

whatsapp-image-2024-03-25-at-14-11-40.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-14-11-39-2.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-14-11-39-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-14-11-39.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arpaçay