Emniyet Müdürü Saka “Polise güvenin”

Emniyet Müdürü Saka “Polise güvenin”

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın, Kars’ta görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldiği basın toplantısına katılan İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, vatandaşlara “Polise güvenin” çağrısı yaptı.

Onur ARİÇ

Kars İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka vatandaşların ihbar edenin kimliğinin deşifre edileceğinden korktuğu için suç veya suç olabileceği değerlendirilen konuları ihbar etmediğini belirtti.
Müdür Saka “İhbar yapan kişinin istemedikçe kimlik bilgileri alınmıyor. Ben dahi göremiyorum. Vatandaşlarımız polise güvensin, suç veya suç olabileceği değerlendirilen konuları ihbar etmekten çekinmesinler,” dedi.
Kars’ın asayişi, çete, suç örgütleri ve uyuşturucu satıcılarıyla mücadelelerinin aralıksız devam ettiğini belirten İl Emniyet Müdürü Saka, “Bunlarla mücadele etmek bizim asli görevimiz. Mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Biz ülkenin en huzurlu ve güvenli 5’inci şehriyiz. Bizden önce görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve bu sıralamayı daha üst seviyeye çıkartmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bize destekte bulunması gerekiyor. Vatandaşlarımız gördükleri, hissettikleri, çete, organize suç örgütleri ve uyuşturucu satıcılarıyla ilgili kimi görürlerse ihbar etsinler. Bunlarla ilgili lütfen bize bilgi versinler, biz de gereğini yapalım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber