Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İlgar; Kars Basınıyla Buluştu

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İlgar; Kars Basınıyla Buluştu

Eğitim Bir Sen Kars Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Kars'ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Gazeteciler ile 10 Ocak’ta bir araya gelmeyi düşündüklerini ancak gecikmeli de olsa bira araya geldiklerini ifade eden Kars Eğitim Bir-Sen Başkanı Mahmut Kaan İlgar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kars’ta yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelmek istedik. Sizler de buna teveccüh göstererek kabul ettiniz teşekkür ederiz. Biz bu vesileyle Çalışan Gazeteciler olarak hem bir araya gelmemizi hem sizinle bizi bir araya getirmeyi hem biz Eğitim Bir-Sen yönetimi olarak bir araya gelerek üç meseleyi bir arada olmanın yolu olarak gördük.” dedi.

Geçtiğimiz Kasım ayında kongre gerçekleştirdiklerini ve kongre sonrası yeni oluşan yönetim kurulunu da basın mensuplarıyla tanıştıran Başkan İlgar, basın mensuplarının sorunlarını, taleplerini ve Kars’ta yaşadığı zorluklarını dinledi.

Karşılıklı fikir alış- verişinde bulunan taraflar Kars’ta yapılması gerekenleri, Kars’ın sorunlarını masaya yatırdı. Sıcak ortamda geçen kahvaltı dilek ve temennilerle son buldu.

lider-haber-ajansi-kars--(5)-008.jpglider-haber-ajansi-kars--(6)-002.jpg

lider-haber-ajansi-kars--(1)-003.jpglider-haber-ajansi-kars--(2)-009.jpglider-haber-ajansi-kars--(3)-008.jpglider-haber-ajansi-kars--(4)-008.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber