DSP İl Başkanı Hasan Devrim Ahmetoğlu Kars Halkına Seslendi

DSP İl Başkanı Hasan Devrim Ahmetoğlu Kars Halkına Seslendi

DSP İl Başkanı Hasan Devrim Ahmetoğlu; Değerli Karslı hemşehrilerim;  seçime saatler kala şehrimizin yeniden hizmete kavuşması için Naif Alibeyoğlu'na şehrimizin ihtiyacı vardır.

DSP İl Başkanı Hasan Devrim Ahmetoğlu; Şehrimizin bütün ihtiyaçlarını bilen geçmişte yaptığı hizmetlerle,kars halkının gönlüne taht kuran, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu savunan Naif Alibeyoğlu'ndan sonra serhat şehrimize hizmet gelmemiştir.

Bugün diğer partilerle mukayese edersek şehrimizdeki bütün etnik yapılardan oy alan tek adaydır ve buda büyük bir avantaj sağlamışır. Bu avantajıda göz önüne alarak sayın başkanımız Naif Alibeyoğlu'nun 1 nisan sabahı belediye başkanlığını kazandığına inancım tamdır.

Kars halkınında bu inançta olduğunu görüyorum ve biliyorum, karsımızın bütün esnaflarını ve bütün belediye çalışanlarının ve kars halkının hizmet beklediğini Naif Alibeyoğlu'nu beklediğini biliyorum.

Kars'ımızın eksiklerini gidererek halkımıza hizmet edecek tek aday Naif Alibeyoğlu olduğuna inanıyorum ve bütün Kars halkının da bu görüşte olduğunu biliyorum.

Kars halkının gönüllerine taht kurmuş Naif Alibeyoğlu'na Son günlerde büyük katılımların yaşandığını görüyoruz.  Kars Halkı hizmet bekliyor  Kars Halkı hizmet Adamı Naif Alibeyoğlu'nu bekliyor."dedi

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber