DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Çalışanları Kızılay'a Kan Bağışında Bulundu

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Çalışanları Kızılay'a Kan Bağışında Bulundu

Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Bölge Müdürlüğü çalışanları Kızılay’ın başlatılan Kan Bağışı Kampanyası çerçevesinde kan verdi. 

Turgut KAYA

DSİ çalışanlarının yoğun bir katılım gösterdiği kan bağışına Bölge Müdür Yardımcıları Mühyettin Eroğlu, Kenan Çelik ve Şube Müdürleri de bağışta bulundu. 

Bölge Müdürü Şükrü Baysal, kan bağışının insan hayatı için son derece önemli olduğunu belirterek, “Kan bağışı sağlık açısından olduğu kadar, insani sorumluluk yönüyle de önem arz eden bir husustur. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekir. DSİ çalışanları düzenli olarak kan bağışında bulunmaktadır. Bu duyarlıklarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. DSİ personelleri hastaların umudu olmaya devam edecektir. Kızılay’a da bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

dsi-24.-bolge-mudurlugu-calisanlari-kizilaya-kan-bagisinda-bulundu-(1).jpgdsi-24.-bolge-mudurlugu-calisanlari-kizilaya-kan-bagisinda-bulundu-(2).jpgdsi-24.-bolge-mudurlugu-calisanlari-kizilaya-kan-bagisinda-bulundu-(3).jpgdsi-24.-bolge-mudurlugu-calisanlari-kizilaya-kan-bagisinda-bulundu-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber