Dolunay Derneği'nden Örnek Hayatlar4 programı

Dolunay Derneği'nden Örnek Hayatlar4 programı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Dolunay Derneği ile Kafkas Üniversitesi işbirliğinde "Arkadaşım Olur musun2" SODES projesi kapsamında "Örnek Hayatlar4" programı düzenlendi.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’ndaki programa Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, rektör yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Ural, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Haydar Yüksek, Dolunay Derneği Başkanı Bahattin Şeker, Derneğin engelliler birim başkanı Faruk Ocak, dernek üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlan programda dernek faaliyetlerinin yer aldığı slayt gösterisi sunuldu. Dernek üyelerinin de tanıtıldığı programda Marmara Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği ve Teknolojileri Mezunu Ömer Ocak bir konuşma yaparak hayata tutunmanın ve azmin önemini anlattı.

Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak da eğitimin önemine vurgu yaparak kitap okumanın mutluluğunu paylaştı.

Ardından Dolunay Derneği Başkanı Bahattin Şeker bir konuşma yaptı ve daha sonra soru-cevap kısmına geçildi.

Burada da derneğin faaliyetleri, engellilerin ve engellerin tespiti, vatandaşların engellilere nasıl yaklaşmaları gibi konularda fikir alışverişlerinde bulunuldu. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber