Dolmuş Durakları Teker Teker Temizleniyor

Dolmuş Durakları Teker Teker Temizleniyor

Hava şartları ve asılan afişler yüzünden kirlenen dolmuş durakları, Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından temizleniyor.

Lider Haber Ajansı- Şehrin daha temiz bir görünüme sahip olması için büyük bir önem taşıyan temizlik faaliyetleri Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yapılmaktadır.

Özellikle Durakların üstüne yapıştırılan ilan tarzı afişleri temizleyen Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  durakların açık havada bulunması nedeniyle ister istemez kirlendiğini ve en çok muzdarip oldukları konunun duraklara yapıştırılan afişler olduğunu belirttiler.

Bir şehrin temiz şehir olması için her alanda temizliğin şart olduğunu vurgulayan Kars Belediyesi Temizlik İşleri görevlileri “Özellikle duraklara yapıştırılan ilan benzeri afişler işlerimizi çok zorlaştırıyor. Zaten duraklara ilan yapıştırmak yasak Fakat bu yasağa rağmen duraklara afişler yapıştırılıyor.

Yapıştırılan afişler hem çirkin görüntülere neden olurken hem de temizliği zorlaştırıyor. 

Ayrıca vatandaşların da duyarlı olmasını bekliyoruz. “Herkesin kullanımına açık olan bu noktaların sürekli temiz tutulması oldukça önemli” olduğunu belirtiler.

4b7e9fc5-ba6d-4ac0-bd05-72f5e2f9b450.jpg6661e363-7649-4cdb-95ab-69373ed6aa86.jpgba0425d4-9b2b-4c51-a36d-af5fa87987a8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber