Dolar Bozdurana Halı Hediye

Dolar Bozdurana Halı Hediye

 Kars’ta Koçu Halı, 1000 Dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene 4 metrekare halıyı bedava verecek. Şehitler mahallesi İnönü Caddesi No: 101’deki...

 Kars’ta Koçu Halı, 1000 Dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene 4 metrekare halıyı bedava verecek.

Şehitler mahallesi İnönü Caddesi No: 101’deki Koçu Halı işyeri sahibi Sebahattin Koçu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek olmak ve vatandaşların döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla kampanya başlattı.

Koçu, işyerine astığı “1000 Dolar Bozdurduğuna Dair Makbuz Getirene 4 Metrekare Halıyı Bedava” yazısıyla kampanyaya destek veriyor.

Koçu, Kafkas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların ülkesine ve devletine sahip çıkması gibi şimdi de ekonomiye sahip çıkacağına inandığını belirtti.

Ekonomi alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlara güvendiğini dile getiren Koçu, “Dolar konusunda kamuoyunu bilinçlenmeye davet ediyorum. Milliyetçi olsunlar. Doları bozarak, Türk lirası veya altına çevirmeleri konusunda hassasiyet göstermeleri lazım. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz. 15 Temmuz’da darbeyi başaramadılarsa, ekonomik krizle de ülkeyi devirmeyi başaramayacaklar.” diye konuştu.

Koçu ayrıca, 1000 dolar bozdurup bunu makbuzuyla ispat edene 4 metrekare halıyı bedava verecekleri bir kampanyayı yeni başladıklarını belirterek, “1000 doları bozdurup, makbuzunu getirene 4 metrekare halıyı ücretsiz vereceğiz. Dolar bozdurma kampanyasını destekliyoruz. Biz de dolar bozdurma kampanyasına destek olmak için bunu düşündük. Cumhurbaşkanımıza destek olalım istedik.” dedi.

KOÇU HALI iletişim tlf no: 05426171328   kha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber