Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Kars’ta

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Kars’ta

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ‘İl Buluşmaları’ kapsamında Kars’ta Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ü ve STK temsilcileri ile biraraya geldi.

Sarıkamış harekatının 107’inici yılı etkilikleri kapsamında 35’inci il buluşmasını Kars’a gerçekleştirdiğini belirten Erbaş, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ü makamında ziyaret etti.

Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş ile birlikte Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ü makamında ziyaret eden Erbaş, şeref defterini imzaladıktan sonra gazetecilere açıklamada bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Zaman zaman illerimizde buluşmalar yapıyoruz. Bugün 35’inci il buluşmalarımızı Kars’ta yapacağız. Özellikle Sarıkamış şehitlerimizin anılması yıldönümüne denk getirdik. Hem vatandaşlarımızla, hem din görevlilerimizle,  üniversitemizle, STK temsilcilerimizle buluşacağız ve Sarıkamış şehitlerimizi yad edeceğiz. Sarıkamış Harekatında hayatını kaybeden şehitlerimiz için okunmuş olan hatimlerin dualarını yapalım istedik. Bu açıdan bizim için Kars ilimizdeki buluşma gerçekten çok önemli ve anlamlıdır. İnşallah bu buluşmamız verimli ve bereketli bir şekilde tamamlanır. Milletimizin birliği, beraberliği, dayanışması ve yardımlaşması noktasında katkı sağlar. Gençlerimizle, STK’larımızla buluşmamız ve özellikle tüm din görevlilerimizle buluşmamız bu çalışmalarımızın ivme kazanmasına vesile olur inşallah” dedi.

Ziyaretinin ardından Cuma namazını Fethiye Camisinde kılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 65.Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve vatandaşların katılımıyla Fethiye Cami Gençlik Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

aa7cf662-bb3e-4a6c-b064-a933daab4b99.jpg

2fff2921-afcd-4c47-8bb2-257543045362.jpgaa331b9e-9f16-4960-8c78-aca464ea74d3.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber