Digorlu öğrenciler hem okuyor hem de eğleniyor

Digorlu öğrenciler hem okuyor hem de eğleniyor

Kars’ta hayata geçirilen KAFKAS Projesi çerçevesinde öğrenciler hem okuyor, hem de eğleniyor. Digorlu öğrencilerin Kafkas Dansı ise izleyenlerden tam not aldı.

Kars Valisi Ziya Polat’ın kentte hayata geçirdiği “Kars' ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Artırma Stratejileri” KAFKAS Projesi çerçevesinde Digor Sorguçkavak köyünde Kaymakam Hasan Musab Okatan, öğrencilerle birlikte derse katıldı. Okatan, öğrenciler kitap okudu. Daha sonra proje çerçevesinde hayata geçirilen ve öğrenciler tarafından hazırlanan “Anadolu’nun Ritmi” adlı dans gösterisini izledi. Öğrencilerin dans gösterilerine eşlik eden Okatan, geleceğin teminatı olan çocukların okuyarak ve kültürel aktivitelere bizzat katılarak kendilerini geliştirdiklerini kaydetti. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Okatan’a öğrencilere nasihatlerde de bulundu.
Kaymakam Hasan Musab Okatan, daha sonra Kafkas Projesi çerçevesinde Kars Okuyor ve 21'de 36 Kars Okuyor Projelerine yönelik en çok kitap okuyan öğrencilerden Digor Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Kaya ve Alem Ortaokulu velisi Dilan Yağcı’ya çeşitli ödüller verdi.

aw149614-05.jpg

aw149614-03.jpg

aw149614-04.jpg

aw149614-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber