DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen, Partisinden İstifa Etti

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen, Partisinden İstifa Etti

Güven Özen düzenlediği basın toplantısında, Partisinin Genel Başkanı Ali Babacan’ın kendisine verdiği il başkanlığı göreni, 16 ağustos 2020 yılından bu güne kadar sürdürdüğünü hatırlattı. 

Tacettin DURMUŞ  

Özen yaptığı açıklamada 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 28. Dönem Kars milletvekili aday adaylığı için bu onurlu görevden ayrıldığını söyledi. 

Sözlerine 6 Şubat depreminde ve dün yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andığını, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar dileyen Özen, “Deprem ve sel felaketleri elbette doğa olayları ancak bizler ülkemizde tekrar meydana gelebilecek olan bu felaketlere karşı tüm önlemleri almak ve uygulamak zorundayız. Asrın felaketi asrın ihmaliyle birleşince maalesef yüreklerimizi yakan bir tablo ortaya çıktı. Ülkemizde bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyorum.” Dedi. 

Deva Partisinin kurulduğu ilk günden bu zamana kadar emeği geçen başta Genel Başkanları Ali Babacan olmak üzere tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti. 

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Güven Özen açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Şahsıma Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan tarafından Kars İl Başkanlığı görevi 16 Temmuz 2020 tarihinde tebliğ edilmiş olup akabinde teşkilatlanma çalışmalarımız başlamış ve Partimizin İl Kongresi 02.12.2020 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bu onurlu görevi tüm yol arkadaşlarımla birlikte kadim şehrimizin sorunlarıyla, vatandaşlarımızın talepleriyle yakından meşgul olarak taşımanın onur ve gururunu yaşadık. 

Bunun sonucunda tüm yol arkadaşlarımızın gayretiyle şehrimizde birçok sorunun gündeme gelmesinde ve çözüme kavuşturulmasında rol aldık.  Yapmış olduğumuz özverili çalışmaları daha iyi bir şekilde sürdürüp kadim şehrimizin makûs talihine son verip, şehrimizin ve ülkemizin hizmetkârı olabilmek adına Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda 16 ağustos 2020 yılından bu yana sürdürdüğüm bu onurlu İl Başkanlığı görevimden 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 28. Dönem Kars Milletvekili Aday Adaylığı için ayrılıyorum. 

Huzurunuzda partimiz adına göreve geldiği günden bugüne hiç durmadan, yorulmadan saha çalışmaları yapan il başkan yardımcılarıma, il yönetim kurulu üyelerime, merkez ilçe başkanıma ve yönetimine, ilçe başkanlarıma ve yöneticilerine, kadın ve gençlik çalışmaları başkanlarıma ve yöneticilerine, mahalle ve köy başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, il teşkilatımıza kayıtlı kıymetli üyelerimize ve tüm Karslı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığımız süre zarfında istemeyerek de olsa üzdüğümüz, kırdığımız vatandaşlarımız varsa hepsinden helallik istiyorum. Yine aynı şekilde benimde hakkım varsa helal ediyorum”

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber