Dem Parti “kars’ta Şeffaf Belediyecilik Anlayışını Hakim Kılacağız”

Dem Parti “kars’ta Şeffaf Belediyecilik Anlayışını Hakim Kılacağız”

DEM Parti Kars belediye başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, seçim çalışmaları kapsamında birçok mahallede halk buluşmaları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ

31 Mart yerel seçimleri kapsamında birkaç günden beridir birçok mahallede çalışmalarını sürdüren DEM Parti Kars belediye başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, seçim bürolarının açılışlarının ardından çalışmalarına kurum, esnaf ve aile ziyaretlerin yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi, Bülbül Mahallesi, Faik Bey Caddesi ve birçok sokaktaki esnafı da ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.

Kars’ta şeffaf belediyecilik anlayışını hakim kılacağız

Başkan adayları Derman ve Karahancı’nın seçim çalışmaları ile ilgili olarak yaptıkları ortak açıklamada
Kars’ta şeffaf belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını söylediler.

Kars’ta 3 buçuk yıldır hizmet adına bir şey olmadığını da ileri süren DEM Parti Kars belediye başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler:

“Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettiğimiz her kesim 3 buçuk yıldır kentti yerel anlamda yöneten kayyumdan dert yanıyor. Çöplerin bazen alındığını bazen de unutulduğunu anlatan Kars halkı, cadde ve sokak yollarının adeta köstebek yuvasına döndüğünü, hizmet adına hiçbir şeyin yapılmadığını, 25 yıldır adeta üvey evlat muamelesi gördüklerini ve halktan kopuk bir şekilde kenttin kaderine terk edildiğini dile getiriyorlar. Bizler bir araya geldiğimiz vatandaşımıza kayyım öncesinde olduğu gibi şeffaf belediyecilik anlayışını hakim kılacağımızın sözünü veriyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz sırasında belediye hizmetlerine yönelik gelen şikayetleri değerlendiriyoruz. Şehirde yaşanan yol, çöp, su, sokak hayvanları, temizlik, çevre düzenlemesi gibi birçok sorun yıllardır devam ediyor. Bunlarının çözümü için de her zaman ilke edindiğimiz ‘şeffaf belediyecilik’ hizmetini Kars’ta hakim kılacağız”

whatsapp-image-2024-03-04-at-15-47-05-3.jpeg

whatsapp-image-2024-03-04-at-15-47-05-2.jpeg

whatsapp-image-2024-03-04-at-15-47-05-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-04-at-15-47-05.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika