Defterdarlıktan, Gazeteciler Cemiyetine Vergi Haftası Ziyareti

Defterdarlıktan, Gazeteciler Cemiyetine Vergi Haftası Ziyareti

Kars Defterdar vekili Özen Topal, 31’nci Vergi Haftası münasebetiyle Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetini (KKDGC) ziyaret etti. 

Her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Kars Defterdarlığı çeşitli etkinlikler düzenliyor. 
Bu yıl 31’inci defa kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Kars Defterdarlığı, vergi bilincinin arttırılmasına yönelik katkılar için ziyaretlerde bulunuyor. 

Bu kapsamda Kars Defterdar vekili Özen Topal, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Gelir Müdürü Sakine Tamyıldız ve Vergi Dairesi Personeli Fatih Çınar, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Defterdar vekili Özen Topal ve beraberindekileri Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen karşıladı.

Ziyarette Defterdar vekili Topal, Vergi haftasının önemine vurgu yaparak, hafta boyunca çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Basını çok önemsediklerini belirten Topal, Defterdarlığın çalışmaları noktasında sürekli verdikleri destek için teşekkürlerini aktardı. 

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vergi haftasının ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını dileyerek tüm Defterdarlık çalışanlarının ve vergi mükelleflerinin haftalarını kutladı. 

Karşılıklı görüşlerin aktarılmasının ardından Defterdar vekili Topal ve beraberindekiler ile samimi ortamda sohbet gerçekleşti.

847de3f5-6361-46a2-9640-55c63b0e7088.jpgd0987edf-7bef-49ed-90a8-f6b352dcf2a4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber