Darıca Karslıların yeni başkanı Ali şen oldu

Darıca Karslıların yeni başkanı Ali şen oldu

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde 2010 yılından beri  faaliyet gösteren ve faaliyetleri ile dikkatleri çeken Darıca'nın güçlü STK'larından Darıca Karsllılar Derneğinde Nevzat Aytekin'in bıraktığı başkanlık görevine Ali Şen seçildi.

Divan Başkanlığını Abdulrezzak Uksak, Divan Katipliğini Tuncer Türk ve Olcay Karabağ'ın yaptığı kongre,  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Faaliyet ve denetleme raporlarının okunarak ibra edilemsinin ardından yeni yönetim seçildi. 

Yeni yönetimde, Alican Şen ( Başkan ), Atilla Temur, Adnan İşçi, Naim Tamyüksel, Vedat İzkübarlas, Ayşe Vural, İbrahim Keskin, Veysel Özgür, Suat Atmaca isimleri yer alırken Murat Velioğlu gençlik kolları başkanı olarak yer aldı.


Nevzat Aytekin: "Teşekkür Ediyorum"

Başkanlık görevini bırakarak denetleme kurulunda görev alan Nevzat Aytekin teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında Aytekin; " 2011 yılında derneğimizin kurulduğu ilk günden beri yönetim kurulunda görev yapıyorum. 4 yıldırda başkanlığını sürdürüyorum. Derneğimiz yaptığı faaliyet ve projelerle örnek bir STK hallini almıştır. Birlik ve dayanışma gecelerinin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi ile birlikte bir çok Kurs açarak çalışmalar yapmış ve bir çok kişiyede iş imkanı sağladık. 

Bu çalışmalar ile Kocaeli Valisi, Darıca Daymakamı ve Belediye başkanlarımızın teşekkürünü aldık. Bu faaliyetler kamu karşısında değerimize değer katmıştır.

Bu güne kadar yaptığımız bu faaliyetlerde bize destek veren her kişi ve kuruma sonsuz şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Yeni başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.

Ali Şen: " Çıtayı Yükselteceğiz "

Kongrede seçildikten sonra üyelerine seslenen Ali Şen; " Kurulduğu ilk günden beri çalışmalaryla takdir toplayan ve yaptığı faaliyetler ile çıtası yüksek bir dernek bırakılmıştır bize, daha iyisini yapmak için bayrağı devraldık. Önceki yönetici arkadaşlarımızla sürekli istişare eder durumda olacağız.  Onursal başkanımız olarak Nevzat Aytekin yine sürekli bizimle birlikte olacaktır,  onun bilgi ve tecrübelerinden yaralanmaya devam edeceğiz. 

Bu güne kadar derneğe emek veren ve hizmet eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 

Dilek ve temenni konuşmaları ile kongre sonlandırıldı.

Velioğlu "Hedef Gençlerimiz".

Geçlik kolu Başkanlığına Seçilen Murat VELİOĞLU"Derneğimizin Kurulma Aşamasından bu güne kadar bir çok gencimiz Bu işte gönüllü oldu alt yapı çalışmalarımız bitti bundan sonra gençlik kolu olarak  daha aktif bir şekilde çalışma yapacağız Kültürümüzü ve Ve geleneklerimize sahip çıkma ve gençlerimize Aktarma adına güzel çalışmalar yapacağız ben buradan tüm gençlerimizin derneğimize davet ediyorum yeni seçilen yönetime de başarılar dilerim"şeklinde konuştu.

dsc_0007.jpgdsc_0017.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber