Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Toraman’dan Karsspor’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Toraman’dan Karsspor’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, geçtiğimiz günlerde Karsspor’u ziyaret etti.

Toraman gerçekleştirdiği ziyarette Kars 36 spor kulübü sporcularına, idarecilerine ve antrenörlerine projelerini bir bir anlattı.
 

Gençlere müjde!

Gençlere yönelik sportif aktivitelerin yapılabileceği alanları Kars’a kazandırılacağının müjdesini veren Toraman şu açıklamalarda bulundu: Biliyoruz ki spor hayata tutunmanın bir dalıdır. Bu yüzdendir ki, Kars’ta gençlere yönelik sportif faaliyetlerin yapılabileceği alanların kısıtlı olduğu kanısına vardık ve bu tür faaliyetlerin yapılabileceği alanları şehrimize kazandırarak onlara faydalı olma gayreti içine gireceğiz. Yine belediyeye ait kapalı spor salonları yaptıracağız.”

“Kars, spor alanında adını en iyi şekilde duyuracak”

Kars’ın spor alanında adını en iyi şekilde duyuracaklarını ifade eden Taner Toraman, “Serhat şehrimizin spor alanında özellikle de kayakta önde olan ilçesi Sarıkamış yanı başımızda duruyor. Bunun yanında yerel spor faaliyetlerinin hayata geçirilmesi ve kentin ana spor dalı futbol,kayak, atletizim boks vb. sporcuları alt yapıdan alınarak iyi bir eğitim ile iyi sporcular yetiştirilecek. Serhat şehri Kars spor alanında adını sadece kendi şehrimizde değil tüm Türkiye’ye duyuracak. Özellikle futbolda Kars 36 sporu Türkiye Liglerinde gerek 3 Lig gerek 2 Lig te oynayacak duruma getireceğiz.”İfadelerini kullandı.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor