Cumhurbaşkanından Kars'a Tam Destek

Cumhurbaşkanından Kars'a Tam Destek

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik görüşmelerini devam ettiriyor.

Nazik, geçtiğimiz cumartesi günü Kars Ak Parti Milletvekili Ahmet Arslan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede seçim sonrası Kars'a yapılacak yatırımlar ön plandaydı.

"Devletin tüm imkanlarının Kars için seferber edecekler"

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, "65. dönem Milletvekili Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Aslan’ın katkılarıyla ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanımız Sayın Yunus Kılıç’ın destekleri ile geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul’da Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Kars’a verdiği önemi belirterek seçim sonrasında

devletin tüm imkanlarını seferber edeceğini, ne gerekiyorsa yapacağını tarafıma bizzat bildirmiştir.Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'de Kars’a ayrı bir önem vermektedir. En son ittifak görüşmelerinde açıklanan ve Milliyetçi Hareket Partisine bırakılan 4 ilden birisi Kars’tır. Lütfen bu hususa dikkat edin. 4 ilin karşılığında 17 ilde adayını çekmiştir ve bu 4 ilden birisi Kars’tır. Biz Kars’ta Ak Parti ile çok güzel uyum içerisinde ve sayın bakanlarımızın desteği ile çok güzel bir ittifak kurduk ve çalışmalarımız ayrısız gayrısız birlikte devam etmektedir. Ak Parti'nin Cumhur İttifakına verdiği önemi görmek için de gelen bakanlarımızın ve söylemlerinin önemine bakmanız yeterli olur diye düşünüyorum.

"Çözülmeyecek hiç bir sorun bizim literatürümüzde yoktur"

Çözülmeyecek hiç bir sorunun literatürlerinde bulunmadığını belirten Nazik, " Bu vesile ile başka bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bizim adımızı kullanıp Kars Belediyesinde ödenmeyen maaşlardan bizi sorumlu tutmak isteyenler olacaktır. Ben şahsım olarak ve Cumhur İttifakının Kars Belediye Başkan Adayı olarak hiç bir belediye personelimizin mağdur olmasını istemem. Tamamen yönetim yüzünden ödenmeyen maaşlar için elimden gelen çalışmaları yaptım, gerekli görüşmelerin yapılmasını sağladım fakat adli sebeplerden dolayı haciz işlemlerine takıldı durum. Yine bu konunun takipçisi olduğumu buradan belirtmek istiyorum. çözülmeyecek hiç bir sorun bizim literatürümüzde yoktur, olamazda!" ifadelerini kullandı.

facebookkapak.jpg

                

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Kars Haber