Çiçek Evi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne Hazır

Çiçek Evi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne Hazır

Kars’ta 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Çiçek Evi hazırlıklarını tamamladı.

Lider Haber Ajansı- Kars’ta, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle stoklarını tamamlayan Çiçek Evi, birçok çiçek çeşidiyle vatandaşlara hizmet vermeye hazır. İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle Kovid-19 tedbirleri kapsamında, çiçek satışı yapan işletmeleri hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tuttu.

Çiçek evi sahibi Murat Muhammed Kemer, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak olmalarına sevindiklerini belirterek, 14 Şubat’tan umutlu olduklarını belirtti.

Kemer, "Bugün, 20.00- 24.00 saatleri arasında evlere servis, hafta sonu ise 10.00- 17.00 saatleri arasında müşterilere iş yerinde ve 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde hizmet sunabileceğiz. Bunun için yetkililere teşekkür ediyoruz. Talep şu an çok fazla yok. Ama bizim işimizi, son dakikada yapmayı sevdiğimiz için zannediyorum ki son gün yoğunluk olacaktır. Müşterilerimize tavsiyem; işinizi son güne, son dakikaya bırakmayın. 1- 2 gün önceden siparişinizi verirseniz sizler için daha kaliteli hizmet sunarız" dedi.

Çiçek Evinden Sipariş İçin: 0541 833 41 01

cicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(9).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(10).jpg

cicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(5).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(6).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(7).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(8).jpg

cicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(1).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(2).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(3).jpgcicek-evi-14-subat-sevgililer-gunu’ne-hazir-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber