CHP’li Mahir Demirbaş, “Başka Bir Arpaçay Mümkün!”

CHP’li Mahir Demirbaş, “Başka Bir Arpaçay Mümkün!”

Türkiye’nin en genç belediye başkan adaylarından CHP’li Mahir Demirbaş’ın çalışmalarını sürdüreceği Arpaçay Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Turgut KAYA - Tacettin DURMUŞ

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, PM Üyesi Uğurcan Irak, il ve ilçe yönetimi ile Arpaçay belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı açılışta ‘Başka Bir Arpaçay Mümkün! Ve İşimiz Gücümüz Arpaçay’ mesajları verildi.

İlçe meydanında açılışı gerçekleştirilen Seçim Koordinasyonu Merkezinin açılışına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılış öncesi ilçe genelinde CHP bayraklarının taşındığı uzun araç konvoyu oluşturuldu.

Mahir Demirbaş Arpaçay’ın Öz Evladır

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir’in selamlama konuşmasının ardından ilçe halkına seslenen Türkiye’nin en genç belediye başkan adaylarından CHP Arpaçay Belediye Başkan Adayı Mahir Demirbaş, Arpaçay’ın öz evladı olduğuna dikkat çekti.

Konuşmasında Kars’ın Arpaçay ilçesinin, Cumhuriyetin ilk ilçelerinden biri olduğu vurgusunu yapan Belediye Başkan Adayı Mahir Demirbaş şunları söyledi:

“Ben Mahir Demirbaş. Burada size kendimi uzun uzadıya anlatmak ihtiyacı duymayacağım. Çünkü ben sizin ellerinizde ve gözlerinizin önünde büyüyen öz evladınız kardeşiniz, esnafınız ve komşunuzum. Lise yıllarımdan beri siyasete olan ilgim ile yaşadığım ilçemde hep yerel yönetici olmak istedim ve ‘başka bir Arpaçay mümkün’ diyerek yola çıktım. Hevesle kapısından içeriye girdiğim partimde, daha ilerisi mümkün dediğim ilçemin temellerini atma fırsatı bulduğum Arpaçay belediye başkan adayı oldum.

Artık ‘Ben’ Değil ‘Biz’ Diyeceğiz!

İlçemizin ihtiyaç duyduğu şehirleşmenin temellerinin ve inşasının çözümü buradadır. Çünkü biz sosyal ve halkçı belediyeciliği getireceğiz. Biz birileri için değil Halk için çalışma yapacağız. Biz belli bir kesimin menfaatini değil Halkın refahını düşüneceğiz. En önemlisi de ‘artık Ben değil Biz’ diyeceğiz. En büyük markanın ‘Halk’ olduğunu göstereceğiz. Çünkü Sosyal Demokratlık bunu gerektirir.

Yıllardır çamur, çukur, çöp sarmalından çıkamayan Arpaçay’ın kaderi kendi ellerimizdedir. Siyasi hırs ve ihtiraslar uğruna Arpaçay’ı öteleyenlerin ben merkeziyetçiliğinden çıkamayanların ve denenmişlerin Arpaçay’a artık verecek bir şeyi kalmamıştır.

Bizi ayrıştıranların, Arpaçay’ı öteleyenlerin, kaynaklarımıza çökmeyi düşünenlerin, ötekileştirme siyaseti yapanların, Cumhuriyetin ilk ilçelerinden olan Arpaçay’ı hala Cumhuriyetin ilk ilçesi haliyle kalmasının vebalini taşıyanlara en güzel cevabı sandıkta vermenin zamanı gelmiştir!

‘İktidar belediyesi yoksa yerelde hizmet yok’ diyenlerin çirkin sözleri çürümüştür, tehditleri kifayetsizdir. Çünkü ilçemiz 15 yıl iktidar belediyeciliğinde kalmıştır. Şahısların farklı senaryoları hep aynı olmuştur. Bu iktidar belediyeciliğinde, hep birlikte yönettikleri geçen 15 yılın vicdan muhakemesini yine biz Arpaçaylılara bırakıyorum; yapılan bir şey görememekte, yapılmayanlar ortadır. En büyük kötülük ise yapmamaktır ve kaderine terk etmektir.

Biz ‘Hak Verilmez Alınır’ Diyenlerdeniz.

Bugün ülkemizde veriler göstermektedir ki yaşanılabilir en güzel şehirler Cumhuriyet Halk Partili belediyenin şehirleridir. En çok tersine göç alan şehirler Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin şehirleridir. Bugün en çok üniversite tercihi yapılan şehirler yine Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin şehirleridir. Çünkü şehirleşmeyi en iyi bizim belediyeciliğimiz bilir, bizim belediyeciliğimiz olduğu kentlerde modernleşme vardır, güven vardır, temizlik vardır, belediyenin gizli şefkat eli vardır.

Biz ‘Hak verilmez alınır’ diyenlerdeniz. Evet, artık kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak!
Biz Ülkesini, şehrini ve insanını seven Türkiye İttifakı taraftarıyız. Bizim sloganımız bellidir. ‘İşimiz Gücümüz Arpaçay’ diyoruz. Bizim yolumuz uzun, heyecanımız yüksek ve gençliğimiz var.”

whatsapp-image-2024-02-26-at-14-19-41.jpeg

whatsapp-image-2024-02-26-at-14-19-40.jpeg

whatsapp-image-2024-02-26-at-14-19-39-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-26-at-14-19-39.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika