Çevik Başkan´dan Çevik Kuvvete Ziyaret

Çevik Başkan´dan Çevik Kuvvete Ziyaret

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İstanbul´da gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle Emniyet Güçlerini ziyaret etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle Emniyet Güçlerini ziyaret etti.

Karaçanta, önce İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Erdem’i makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Ardan Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne geçen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, burada Çevik Kuvvet Müdürü Yaşar Önal ve Çevik Kuvvet polisleriyle bir araya geldi. Yaşanan hain terör olayını nefretle kınadıklarını ifade eden Başkan Karaçanta, Önal’a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “İstanbul'da ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden Polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüştü” dedi.

İstanbul’daki hain saldırıyı yapanları lanetliyorum, şiddetle kınıyorum diyen Karaçanta, “Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere halkımız, sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının faillerinin en kısa sürede devletimiz tarafından bulunacağından kimsenin şüphesi olmasın. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber