Çetin Nazik, "Kazansın Karslı Kazansın Türkiye"

Çetin Nazik, "Kazansın Karslı Kazansın Türkiye"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, Sivil toplum kuruluşları ve esnafları ziyaret ediyor.

MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Boy ile birlikte ziyaretlerini sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, Kars ile ilgili projeleri hakkında bilgi vererek tek amacının Karslının Kazanması ve Türkiye'nin kazanması olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ziyaret esnasında yaptığı konuşmalarda;

Bizler biliyoruz ki çok önemli kutsal bir göreve talip olduk. Benim bir sözüm vardır memleketimiz için ; Kazansın Karslı kazansın Türkiye. Bizler bu düsturla bu kutsal yola çıktık. Amacımız memleketimizin ve halkımızın kazanmasıdır. Bu süreçte siz değerli hemşerilerimizin desteğini almak istiyoruz. Biliyoruz ki sizlerin desteği  bu bölgenin kaderini belirleyecek.

Bundan dolayı buraya bu yolda sizlerinde desteğini ve duasını almaya geldik. Karsımıza yapacağımız çok iş var. Rabbim birlik beraberlik içinde yolumuzu açık etsin. Bizleri ağırladığınız için siz değerli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

cetin-nazik,-kazansin-karsli-kazansin-turkiye-(1).jpgcetin-nazik,-kazansin-karsli-kazansin-turkiye-(2).jpgcetin-nazik,-kazansin-karsli-kazansin-turkiye-(3).jpgcetin-nazik,-kazansin-karsli-kazansin-turkiye-(5).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Kars Haber