Cantürk Alagöz, “Kars 36 Spor’un maddi ve manevi olarak yanındayız”

Cantürk Alagöz, “Kars 36 Spor’un maddi ve manevi olarak yanındayız”

Iğdır Spor SK Başkanı Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Kars 36 Spor standını ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ / ANKARA

“Güneşin Doğduğu İlk Topraklar” teması ile Başkent Ankara’da gerçekleştirilen Geleneksel Kars Ardahan Iğdır (KAI) Tanıtım Günlerine katılan Iğdır Spor SK Başkanı Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, her iki takımın kardeş olduğunu söyledi.

Kars 36 Spor SK Başkanı Ali Uçum, kendilerini Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ile birlikte ziyaret eden Iğdır Spor SK Başkanı Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’e Kars 36 Spor’un formasını hediye etti.

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’un takımla birlikte kahvaltı tekfini unutmadığını söyleyen Cantürk Alagöz, kahvaltının Kars’ta Ali Gaffar Okkan Tesislerinde yapmak istediklerini söyledi.

Ziyareti sırasında başkan Uçum ve duayen gazeteci Mustafa Küpeli ile sohbet eden ve Kars 36 Spor şapkası giyen Cantürk Alagöz, daha Uçum’dan önce iki kez Kars Spor’a maddi destekler verdiğini söyledi. Futbolun birleştirici bir ana unsur olduğuna dikkat çeken Iğdır Spor SK Başkanı Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, “Futbol kulübü yönetmek maddiyata dayalı oldukça pahalı bir iştir. Kim bu işe emek veriyorsa çok önemsiyorum. Kulüp başkanlığı tek kişinin yapacağı bir iş değil her kesin emek vermesi gerekiyor. Ben bu işi yapıyorum ama inanınki zorlanıyorum. Belki Kars halkı bilmiyor ama ben Iğdır Spor başkanı olmadan önce Uçum’dan önce iki kez Kars Spor’a destek verdim. Ne zaman destek istediler ise destek verdim. Maddi ve manevi olarak sizin yanınızdayız. Daha önce Iğdır’da yaptığınız kahvaltı teklifini de Kars’ta yapalım” dedi.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım da, Kars 36 Spor SK Başkanı Ali Uçum ile birlikte Iğdır Spor SK Başkanı Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ü makamında ziyaret edeceklerini söyledi. Kahvaltının da Kars’ta takımla birlikte yapılmasının uygun olduğunu da söyleyen Genel Başkan Yıldırım kendisinin de Kars’a gelerek kahvaltıya katılacağını söyledi.

Kars 36 Spor SK’nın standını ziyaret eden Başkan Cantürk Alagöz’e teşekkür eden Başkan Ali Uçum da futbol Kulübü yönetmenin gerçekten oldukça zor ve maliyetli bir uğraş olduğunu söyledi. Kendisinin de bu konuda oldukça zorlandığını ifade eden Başkan Uçum, kulüp yönetmenin tek başına yapılacak bir iş olmadığına da dikkat çekti.

whatsapp-image-2023-10-20-at-11-32-18-1.jpeg

whatsapp-image-2023-10-20-at-11-32-18.jpeg

whatsapp-image-2023-10-20-at-11-32-17.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber