Çalkın'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Çalkın'ın Öğretmenler Günü Mesajı

 AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çalkın'ın yayınladığı mesaj şöyle: "Dünyadaki...

 AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çalkın'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik mesleği; Emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen saygın bir meslektir. Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev yine öğretmenlerimize düşüyor. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında ve 2053 ila 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin emeklerinin çok önemli bir payı olacaktır. Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.

Milletin her bir ferdinin, kendisi ve çocukları için öğretmenlere şükran borcu vardır. İlk emri “OKU” olan bir medeniyetin mensupları olarak, hayatımızda öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri ve önemi vardır. Eğitmeyi ve öğretmeyi hedef olarak benimseyip bu doğrultuda ülkemizi gelişmiş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber