Çalkın ve Ekibi Rekor Kırdı

Çalkın ve Ekibi Rekor Kırdı

AK Parti Kars İl Başkanı Çalkın ve Ekibi Rekor Kırdı 10 Bin Üye Kaydı Yapıldı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, üye çalışmaları ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye geneli üye çalışmaları kapsamında yeni üye kayıtlarında ilk sıralarda  yer alarak büyük bir başarıya imza attık' dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK BAŞARI

Bir süredir devam eden yeni üye çalışmalarını değerlendiren Başkan Çalkın, "Tüm ilçelerimizde yeni üye çalışmalarımız devam ediyor. 3 aylık bir zaman diliminde 10 bin vatandaşımız partimize üye olarak büyük AK Parti ailemize katıldı. Kars teşkilatı olarak üye çalışmalarında büyük bir başarıya imza attık. Türkiye geneli üye çalışmaları kapsamında yeni üye kayıtlarında ilk sıralarda yerimizi aldık. Bu veriler AK Parti ailemizin her geçen gün daha da büyüdüğünün göstergesi" dedi.

   TOPLUMUN HER KESİMİNDEN DESTEK VAR

"18 yıldır olduğu gibi şuanda da milletimizin AK Partimize teveccühü ve desteği en üst seviyede" diyen Çalkın, "Üye çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. İş dünyamızdan, kadınlarımızdan, yaşlılarımızdan, özelliklede gençlerimizden olmak üzere toplumun her kesiminden partimize yoğun teveccüh var. Ülkemiz genelinde her yıl 1 milyon üye hedefimiz var. Gönül seferberliğimize yoğun teveccühleri nedeniyle hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı üye çalışmaları gerçekleştiren ilçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, mahalle temsilcilerimize, köy temsilcilerimiz ve yönetimlerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

   HALKIMIZ TAKDİR EDİYOR

AK Parti'nin iktidara geldiği günden itibaren Türkiye'nin her alanda yapılan devasa yatırımlarla büyük atılım gösterdiğine dikkat çeken Çalkın, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize çok büyük hizmetler yaptık. Milletimiz, ülkemizi büyük hedeflere taşıyan hizmetlerimizi görüyor ve takdir ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de hem ülkemiz büyük ve güçlü Türkiye yolunda kararlı şekilde yoluna devam edecek, hem de AK Parti ailemiz daha da büyüyecek. Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke ve millet olarak hedeflerimize koşar adım ilerliyoruz" diye konuştu.
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber