Çalkın, “TOKİ doğalgaz sorunu çözülecek”

Çalkın, “TOKİ doğalgaz sorunu çözülecek”

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Atatürk ve Bayrampaşa mahallesi TOKİ konutlarında yaşanan doğalgaz sorununun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar ile yapılan görüşme sonrası çözüleceğini dile getirdi.

Tacettin DURMUŞ

Milletvekili Adem Çalkın yaptığı açıklamada, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Dr. Alparslan Bayraktar ile yapmış olduğumuz görüşme sonrası, Atatürk ve Bayrampaşa mahallesi TOKİ konutlarında yaşanan doğalgaz sorunu Sayın Bakanın talimatıyla çözülecek.

AK Parti Kars Milletvekili olarak Karslı hemşerilerimizin sorunları ile birebir ilgileniyorum. İlk günden beri bu problemi takip ediyordum. Çözümü için gerekli görüşmeleri yaparak bu mağduriyetin ortadan kaldırılması için tüm adımlar atılmıştır. 2024 yazında ise yapılacak teknik düzenlemeler ile doğalgaz faturasını ödeyenlerin, ödemeyenler yüzünden yaşamış olduğu sorun ortadan kaldırılacak.

Destekleri için Sayın Bakana, bize güvendikleri için hemşerilerime teşekkür ediyorum. 2024 yılında tüm Karslı hemşerilerime huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.” Dedi.

whatsapp-image-2023-12-29-at-16-35-29-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-29-at-16-35-29.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber