Çalkın, Gazetecilerle Buluştu!

Çalkın, Gazetecilerle Buluştu!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.  

Yerel ve ulusal basının sorunlarının görüşüldüğü, toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Çalkın, "Çok kıymetli basın mensubu kardeşlerimiz! Öncelikle hoşgeldiniz. Hepinizin bildiği gibi cuma günü itibari ile başlayan Sarıkamış Harekatının 107. yılını anma etkinleri  programımızı geride bıraktık. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin.

Elbette bu programın hazırlanmasında çok büyük emek eden büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Buraya kadar gelen Milli Savunma Bakanımıza, Gençlik Spor Bakanımıza, Aile Bakanımıza, Diyanet İşleri Başkanımıza, Bakan Yardımcılarımıza, 65. Dönem Bakanımıza, Komisyon Başkanımıza, Valimiz Türker Öksüz'e, Sarıkamış Kaymakamımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Üç gün boyunca emek eden basın temsilcilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Tabi sadece üç gün boyunca değil,yılın 365 günü 24 saat ilimizde,ülkemizde, vatandaşların sıkıntıları olsun, siyasetin gündemi olsun, Kars'ımızın gündemi olsun, çok iyi takip edip gerekli yerlere bildirme noktasında, vatandaşla aramızda bağ olma noktasında sizlere minnettarız. Emekleriniz çok büyük hem şehrimize hem de ülkemize, bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü tebrik ediyorum," dedi.

img_0612.jpgimg_0617.jpgimg_0618.jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber